Μπουγάτσα Θεσσαλονίκης
Μπουγάτσα Θεσσαλονίκης
Τρίγωνη τυρόπιτα
Τρίγωνη σπανακόπιτα
Στριφτό µε πατάτα (κιχί)

 

Φύλλο αέρος

ΟΔΗΓΙΕΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΦΥΛΛΟ ΑΕΡΟΣ

1. Τοποθετήστε το προϊόν σε βουτυρωμένο ταψάκι ή αντικολλητικό χαρτί.
2. Αποψύξτε για 30’ λεπτά.
3. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180℃ κατά προτίμηση στη λειτουργία «αντιστάσεις».
4. Τοποθετήστε τα στο ταψί αφήνοντας απόσταση μεταξύ τους, κι έπειτα στο φούρνο στο κάτω ράφι
για περίπου 20’-30’ λεπτά. Η μπουγάτσα Θεσσαλονίκης χρειάζεται περίπου 45′ ψησίματος.
5. Μόλις ροδοκοκκινίσουν ειναι έτοιμα. Καλή σας απόλαυση!