Τυροπιτάκι τρίγωνο 
Σπανάκοπιτάκι τρίγωνο µε τυρί 
Σπανάκοπιτάκι τρίγωνο χωρίς τυρί 

 

Τυροπιτάκι Κουρού 
Κασεροπιτάκι Κουρού 

 

Πεϊνερλάκι µε ζύµη brioche

 

Διατίθενται σε συσκευασία 1kg

 

Μίνι Αλμυρά

ΟΔΗΓΙΕΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΜΙΝΙ ΦΥΛΛΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ & ΜΙΝΙ ΚΟΥΡΟΥ

1. Τοποθετήστε το προϊόν σε βουτυρωμένο ταψάκι ή αντικολλητικό χαρτί.
2. Αποψύξτε για 30’ λεπτά.
3. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180℃ κατά προτίμηση στη λειτουργία «αντιστάσεις».
4. Τοποθετήστε τα στο ταψί αφήνοντας απόσταση μεταξύ τους, κι έπειτα στο φούρνο στο κάτω ράφι
για περίπου 20’-30’ λεπτά,
5. Μόλις ροδοκοκκινίσουν είναι έτοιμα. Καλή σας απόλαυση!

ΟΔΗΓΙΕΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΖΥΜΗ BRIOCHE

1. Τοποθετήστε το προϊόν σε βουτυρωμένο ταψί ή αντικολλητικό χαρτί, κρατώντας απόσταση
μεταξύ τους. (Υπολογίστε το διπλάσιο του όγκου τους)
2. Αποψύξτε για 30’-40’ λεπτά.
3. Τοποθετήστε τα στο ταψί αφήνοντας απόσταση μεταξύ τους, κι έπειτα στο φούρνο στους 170℃
στη λειτουργία «αέρα» για περίπου 20’ λεπτά.
4. Μόλις ροδοκοκκινίσουν είναι έτοιμα. Καλή σας απόλαυση!