Τυροπιτάκι τρίγωνο
Σπανάκοπιτάκι τρίγωνο µε τυρί
Σπανάκοπιτάκι τρίγωνο χωρίς τυρί
Τυροπιτάκι Κουρού
Κασεροπιτάκι Κουρού
Πεϊνερλάκι µε ζύµη brioche
Διατίθενται σε συσκευασία 1kg
ΟΔΗΓΙΕΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΜΙΝΙ ΦΥΛΛΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ & ΜΙΝΙ ΚΟΥΡΟΥ
1. Τοποθετήστε το προϊόν σε βουτυρωμένο ταψάκι ή αντικολλητικό χαρτί.
2. Αποψύξτε για 30’ λεπτά.
3. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180℃ κατά προτίμηση στη λειτουργία «αντιστάσεις».
4. Τοποθετήστε τα στο ταψί αφήνοντας απόσταση μεταξύ τους, κι έπειτα στο φούρνο στο κάτω ράφι
για περίπου 20’-30’ λεπτά,
5. Μόλις ροδοκοκκινίσουν είναι έτοιμα. Καλή σας απόλαυση!
ΟΔΗΓΙΕΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΖΥΜΗ BRIOCHE
1. Τοποθετήστε το προϊόν σε βουτυρωμένο ταψί ή αντικολλητικό χαρτί, κρατώντας απόσταση
μεταξύ τους. (Υπολογίστε το διπλάσιο του όγκου τους)
2. Αποψύξτε για 30’-40’ λεπτά.
3. Τοποθετήστε τα στο ταψί αφήνοντας απόσταση μεταξύ τους, κι έπειτα στο φούρνο στους 170℃
στη λειτουργία «αέρα» για περίπου 20’ λεπτά.
4. Μόλις ροδοκοκκινίσουν είναι έτοιμα. Καλή σας απόλαυση!