Πεϊνερλί
Κοτοµπέικον
Μπιφτεκόπιτα
Πίτσα ατοµική
Πίτσα οικογ. στρογγυλή (4 τεµαχίων)
Πίτσα οικογ. τετράγωνη (6 τεµαχίων)

 

 

Ζύμες μπριός

ΟΔΗΓΙΕΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΖΥΜΗ BRIOCHE

1. Τοποθετήστε το προϊόν σε βουτυρωμένο ταψί ή αντικολλητικό χαρτί, κρατώντας απόσταση
μεταξύ τους. (Υπολογίστε το διπλάσιο του όγκου τους)
2. Αποψύξτε για 30’-40’ λεπτά.
3. Τοποθετήστε τα στο ταψί αφήνοντας απόσταση μεταξύ τους, κι έπειτα στο φούρνο στους 170℃
στη λειτουργία «αέρα» για περίπου 20’ λεπτά.
4. Μόλις ροδοκοκκινίσουν είναι έτοιμα. Καλή σας απόλαυση!