Τυρόπιτα Κουρού
Χειροποίητη Τυρόπιτα
Χειροποίητη Κασερόπιτα
Χειροποίητη Ζαµπονοτυρόπιτα
Λουκανικόπιτα
Φλογέρα Φιλαδέλφεια
Φλογέρα Σπέσιαλ (ζαµπόν, τυρί gouda και µπεσαµέλ)
Φλογέρα Πατάτα-Τοµάτα-Ελιά
Κουλούρι Τυρί
Κουλούρι Πραλίνα
ΟΔΗΓΙΕΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΣΦΟΛΙΑΤΕΣ
1. Τοποθετήστε το προϊόν σε βουτυρωμένο ταψάκι ή αντικολλητικό χαρτί.
2. Αποψύξτε για 30’ λεπτά.
3. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180℃ κατά προτίμηση στη λειτουργία «αντιστάσεις».
4. Τοποθετήστε τα στο ταψί αφήνοντας απόσταση μεταξύ τους, κι έπειτα στο φούρνο στο κάτω
ράφι για περίπου 20’-30’ λεπτά.
5. Μόλις ροδοκοκινίσουν είναι ετοιμα. Καλή σας απόλαυση!