Βουτύρου
Σοκολάτα
Μήλο
Μπουγατσάκι
Λουκάνικο
Σπέσιαλ (ζαµπόν, τυρί gouda και µπεσαµέλ)
Διατίθενται σε συσκευασία 1kg
ΟΔΗΓΙΕΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΖΥΜΕΣ BRIOCHE
1. Τοποθετήστε το προϊόν σε βουτυρωμένο ταψί ή αντικολλητικό χαρτί, κρατώντας απόσταση
μεταξύ τους. (Υπολογίστε το διπλάσιο του όγκου τους)
2. Αποψύξτε για 30’-40’ λεπτά.
3. Τοποθετήστε τα στο ταψί αφήνοντας απόσταση μεταξύ τους, κι έπειτα στο φούρνο στους 170℃
στη λειτουργία «αέρα» για περίπου 20’ λεπτά.
4. Μόλις ροδοκοκκινίσουν ειναι έτοιμα. Καλή σας απόλαυση!