Σοκολάτα
Σοκολάτα – Μπανάνα
Μήλο
Σπέσιαλ (ζαµπόν, τυρί gouda και µπεσαµέλ)
Λουκάνικo Σπέσιαλ (διπλό λουκάνικο, τυρί gouda και µπεσαµέλ)
Βουτύρου 60gr
Κρέμα – σταφίδα
ΟΔΗΓΙΕΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΚΡΟΥΑΣΑΝ
1. Τοποθετήστε το προϊόν σε βουτυρωμένο ταψί ή αντικολλητικό χαρτί, κρατώντας απόσταση
μεταξύ τους. (Υπολογίστε το διπλάσιο του όγκου τους)
2. Αποψύξτε για 30’-40’ λεπτά.
3. Τοποθετήστε τα στο ταψί αφήνοντας απόσταση μεταξύ τους, κι έπειτα στο φούρνο στους 170℃
στη λειτουργία «αέρα» για περίπου 20’ λεπτά.
4. Μόλις ροδοκοκκινίσουν είναι έτοιμα. Καλή σας απόλαυση!
ΟΔΗΓΙΕΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΓΑΛΛΙΚΟ ΚΡΟΥΑΣΑΝ (ΠΡΟΣΤΟΦΑΡΙΣΜΕΝΟ)
1. Τοποθετήστε το προϊόν σε βουτυρωμένο ταψί ή αντικολλητικό χαρτί, κρατώντας απόσταση
μεταξύ τους.
2. Ψήνετε απευθείας (χωρίς να χρειάζεται απόψυξη) στο φούρνο στους 160℃ στη λειτουργία
«αέρα» για περίπου 20’ λεπτά.
Ο φούρνος δεν χρειάζεται προθέρμανση για τα προστοφαρισμένα προϊόντα.
3. Μόλις ροδοκοκκινίσουν είναι έτοιμα. Καλή σας απόλαυση!